Domenii de expertiza

Drept Penal: venim in intampinarea oricareia dintre partile implicate - invinuit, inculpat, parte vatamata, parte civila - atat in faza de urmarire, cat si in cea de judecata si in toate etapele (fond, apel, recurs).

Drept Civil: ca si obiect de activitate ne ocupam de - pretentii, actiuni posesorii, revendicari, obligatii de a face, succesiuni, partaje, iesiri din indiviziune, uzucapiuni, evacuari, granituiri.

Drept Comercial: avem o experienta bogata si rezultate deosebite in materia recuperarii creantelor pe calea ordonantei de plata si procedura insolventei; de asemenea, ne ocupam de redactarea contractelor de vanzare-cumparare, donatie, inchiriere, comodat, imprumut.

Dreptul Familiei: suntem alaturi de clientii nostri in procesele de - divort, partaj, stabilire pensie de intretinere, stabilire program de vizitare.

Dreptul Muncii: in ultimul timp apar tot mai multe litigii intre angajat si angajator - pe fondul retinerilor nejustificate din salariu, a repararii prejudiciului, a contestarii deciziei de concediere si reintegrarea in functie, a contestarii deciziei de aplicare a sanctiunii disciplinare, a incalcarii clauzei de confidentialitate.

Drept Contraventional: clientii nostri fac parte din categoria acelora nemultumiti in special de corectitudinea si obiectivitatea datelor inscrise in procesle-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, aplicate de agenti ai politiei rutiere - amenzi de circulatie, suspendare permis de conducere, ridicare autovehicul.

Contencios Administrativ: restituirea taxei de poluare sau a timbrului de mediu pentru autovehicule, in raport de practica unitara a instantelor de judecata nationale si jurisprudenta CEDO, prin incalcarea Tratatului de Functionare a Uniunii Europene.

Executare Silita: oferim suport si dupa solutionarea litigiilor de catre instantele de judecata, indiferent de natura acestora, deoarece am constatat ca o parte din sentintele judecatoresti ramase definitive si irevocabile, trebuiesc puse in executare prin una sau mai multe forme.